Jeg er uddannet og certificeret i:
Socialpædagog (Bachelor)
Speciallærer (Bachelor)
Kognitiv adfærdsterapeut
Kognitiv meditation -og mindfulnessinstruktør
Ungecoach
NLP Coach
Forandringscoach
NADA

Om mig

Mit navn er Henriette, og jeg er uddannet specialLærer, Socialpædagog, kognitiv terapeut, NLP - Coach, forandringscoach, Ungecoach, NADA udøver, samt Meditation & MindfulnessInstruktør.

Med mig som coach/terapeut får du et menneske, som er anerkendende, omsorgsfuld og nærværende, og det er vigtigt for mig, at du befinder dig i en atmosfære af tryghed og fortrolighed. 

Jeg har en grundlæggende tro på, at vi er i stand til at omskabe vores (livs) kriser til nye muligheder. Jeg tror helt grundlæggende på, at alle mennesker har potentiale for udvikling, med den rette hjælp og støtte.
Jeg har været meget privilegeret, fordi jeg, gennem mine forskellige erhverv, har opnået en bred praksiserfaring med mange forskellige typer af mennesker i alle aldre og forskellige livssituationer igennem efterhånden 20 år. 

For at nævne nogle:

Det er misbrugsproblematikker med unge & forældre, familier i krise, anbragte børn & unge, bonusforældre/familier, Voksne børn af misbrugere, vold i parforholdet, vrede, depression, angst, stress.

Kontakt mig på mail eller mobil