Første samtale er gratis

Jeg tilbyder terapi og coaching både ved fysisk fremmøde og ved onlinemøder.
Om mig

Mit navn er Henriette og jeg er 50 år. Jeg er mor til tre voksne børn og mormor og farmor til fire børnebørn. Tre drenge og en pige. Jeg er gift og er en del af en sammenbragt familie og har været det i 22 år. 


Jeg har arbejdet som socialpædagog på opholdssteder og inden for forsorgen med udsatte og sårbare mennesker med psykosociale -og misbrugsproblematikker. Gennem mine jobs som pædagog, har jeg arbejdet med voksne, børn, unge og familieterapi samt mentorordninger.


Som lærer i folkeskolen har det altid været de sårbare børn og unge, som jeg har haft mit fokus på, fordi jeg tror på, hvis barnet eller den unge kommer i trivsel, bliver mødt og forstået af sine omgivelser, så skal alt andet nok ske, altså motivationen til læring, til at rumme andre, overskud til glæde mm. Jeg har endnu ikke taget fejl ;)

Som selvstændig Kognitiv adfærdsterapeut samt kognitiv coach får jeg henvendelser fra familier, som har brug for støtte til at forstå deres børns adfærd, til at forstå dynamikkerne i familien, til at blive bedre til at kommunikere. Dette gælder især sammenbragte familier, som har brug for at blive guidet i de mange konflikter og frustrationer, som opstår i en sammenbragt familie. 

Arbejdet med familiens dynamik er noget, som optager mig rigtig meget, fordi med få værktøjer og ændring i vores mindset og opfattelse er i stand til at se tingene fra et andet perspektiv. Det er nødvendigt at kunne i en sammenbragt familie, da man ellers kan komme til at lave alliancer inden for familiens egne rammer. Det er både uhensigtsmæssigt og skadeligt. Jeg hjælper jer med at styrke sammenholdet i familien.

Jeg arbejder med voksne, som er vokset op i misbrugsmiljøer og jeg har nogle programmer, som sikre progression og udvikling hos min klient. Der arbejdes bl.a.  med at slippe mønstre og spøgelser fra en dysfunktionel opvækst i misbrugsmiljøer. At være vidne til, hvad en opvækst i misbrug af euforiserende stoffer gør ved mennesker, når de bliver voksne - og hvor mange voksne børn jeg møder i min praksis, som lider hver dag pga. deres dysfunktionelle og traumatiske opvækst - er skræmmende og dybt beklageligt, når vi ligger inde med den viden, vi gør. 

Alle mennesker har ressourcer til at blive det menneske de drømmer om at blive. Men det kræver at du er villig til at arbejde med dit mindset, og at du tør konfrontere det som du frygter  – og at du vil arbejde med dine styrker og svagheder. Jeg er optaget af menneskers adfærd og mønstre - og deres potentiale, at finde ind til sin kerne og handle uden at føle sig dum, tarvelig, egoistisk - men at stå stærkt i at gøre som du har lyst til med dit eget liv, som du bestemmer suverænt over.


Jeg er underlagt tavshedspligt og alt materiale (noter mm.) vil blive destrueret efter endt forløb hos mig.