Om mig

Jeg er en erfaren og dedikeret terapeut og coach med en baggrund inden for socialpædagogik, undervisning, par -og individuel terapi. Med over 20 års erfaring i at støtte sårbare og udsatte mennesker, har jeg tilegnet mig uvurderlig indsigt i kompleksiteten af psykosociale og misbrugsrelaterede udfordringer.
Min ekspertise som terapeut med specialisering i kognitiv adfærdsterapi og EFT parterapi giver mig de nødvendige redskaber til at støtte jer på jeres vej mod forandring og harmoni. Gennem løbende uddannelse og kurser, opdaterer jeg min værktøjskasse og kompetencer. Dette giver mig mulighed for at skræddersy støtten til hver enkelt klient, og hjælpe jer med at realisere jeres drømme og blive den bedste version af jer selv.

Som gift og mor til tre voksne børn og stolt mormor/farmor til fire dejlige skønne sjæle, forstår jeg dybden af par - og familierelationer og de glæder og udfordringer, der kan følge med. Min mission er at hjælpe par og familier med at forstå deres egen dynamik, forbedre kommunikationen og skabe en dybere og mere meningsfyldt trivsel i fællesskab.