Om mig

 Med en bred vifte af kvalifikationer, herunder uddannelse som socialpædagog, børne- og ungecoach, kognitiv adfærdsterapeut samt EFT-individuel/par-terapeut, er det min passion at hjælpe og støtte mennesker i deres udvikling. Min erfaring spænder bredt i arbejdet på opholdssteder til folkeskolen, almen undervisning til specialiseret tilbud.  Mine sessioner er individuelt tilpassede, derfor anvender jeg forskellige former for terapi, afhængigt af, hvad der giver bedst mening i den enkelte situation, hvilket sikrer en fleksibel og behovsorienteret tilgang til hver klient. Min dedikation ligger i at skabe meningsfulde forandringer og fremme trivsel hos dem,  jeg arbejder med.

Jeg er uddannet lærer og arbejder med unge og voksne på ZBC’s Pædagogiske assistent Uddannelse, hvor jeg underviser i dansk, psykologi, samfundsfag, pædagogik og andre uddannelsesspecifikke fag.

Som gift og mor til tre voksne børn og stolt mormor/farmor til fire dejlige skønne sjæle, forstår jeg dybden af par - og familierelationer og de glæder og udfordringer, der kan følge med. Min mission er at hjælpe par og familier med at forstå deres egen dynamik, forbedre kommunikationen og skabe en dybere og mere meningsfyldt trivsel i fællesskab.