Juni tilbud

90 minutters Parterapi for 1000 kr.
Normalpris 1500 kr.
Efterfølgende 5 sessioner 1000 kr. pr. gang

Terapi i kærlighedsrelationer

Terapi i parforhold & Kærlighedsrelationer

”Det er ikke dine følelser, der fucker dig op, det er alt det du gør for ikke at være i dem(Citat Psykolog Mette Holm)

Smag lige på den sætning…. De fleste af os har fået nogle dybe sår og ridser på vores ego, gennem vores kærlighedsrelationer, da vi voksede op. Hvor dybe disse sår og ridser er, afhænger af, hvordan du blev mødt og anerkendt for at være den du var/er.

Ridser/sår bliver givet os gennem hele vores liv – De bliver til i de relationer vi har med vores forældre, legekammerater, venner/veninder, kærester, ægtefæller, lærere, pædagoger osv.

Som kærlighedsterapeut hjælper jeg dig med at gå tilbage i din historie, og ser på, hvor dine ridser opstod. Nogle gange skal vi finde tilbage (langt tilbage) hvor nogen i dine nære relationer gjorde dig så ondt, at du har fået et reaktionsmønster med dig, som skaber konflikter og ødelægger dit nuværende parforhold. Ofte er det vores partner og børn det går mest ud over, når vi reagerer uhensigtsmæssigt.

Det handler ikke om at pege fingre ad dem, som har gjort dig "ondt". (det har aldrig været hensigten) Det handler om, at du skal have forløsning og lære, at opdage dig selv og dit smertemønster gennem øvelser og samtale. Det kan være en smertefuld rejse – men ingen læring uden smerte i arbejdet med kærlighedsridser/sår.

Skyggearbejde handler blandt andet om, hvilke dele af din personlighed, egenskaber/karaktertræk, du føler, du skal gemme væk for at passe ind i dine sociale relationer. Hvem er du når du er sammen med familien, dine forældre, søskende, bedsteforældre. Hvem er du, når du er sammen med dine tætte venner/veninder, med de perifere venner, med kollegerne?

Skyggearbejde er en lang og kompliceret rejse ind i dig selv, og har sit udgangspunkt i den Jungianske teori.

Hvilke egenskaber/karaktertræk reagerer du negativt på hos andre – hvilke egenskaber/karaktertræk drages du af hos andre?

Der er altid en årsag til vores reaktioner, og det arbejder vi med i terapien både individuelt og i par.

Nogle gange spænder vores mønstre ben for os – og ved at trække det ubevidste frem i lyset – får vi en dybere indsigt og accept af os selv, og kan dermed leve et langt mere autentisk liv. Skyggearbejde giver dig selvindsigt og er utroligt lærerigt.