Børne/ungecoaching

Der er mange unge mennesker, som er bekymrede for, hvordan deres liv skal være. Flere unge føler, at de bliver mødt med krav og forventninger om, at de skal have styr på de næste mange år, i forhold til valg af uddannelse og valg af karriere. Det kan give nogle bekymringer og tankemylder, som den unge ikke selv kan kontrollere eller håndtere.  

Det skaber et forhøjet stressniveau – og små opgaver kan pludselig opleves som helt uoverskuelige.

Når unge mennesker oplever, at de ikke 'har sig selv med', opstår der naturligt vrede, frustrationer, ængstelse og selvværdet bliver lavere og ked af det hed opstår. De befinder sig i en følelse af ”et mistet overblik” – som er vanskelig at komme ud af selv.

Som ungecoach hjælper jeg dig med at forstå, hvorfor du reagerer som du gør – og hjælper dig blandt andet med, at få styr på dine tanker, din forståelse af dig selv, arbejder med dit selvværd, motivation, relationer, skole/lektie problematikker.  

Når du får en tid hos mig, er alt hvad vi taler om helt fortroligt. Du er altid velkommen til at skrive en sms, en mail eller ringe til mig, hvis du har nogle spørgsmål. Det koster ikke noget og forpligter heller ikke.