Klientanmeldelser 


KVINDE 42 ÅR

Super dygtig, imødekommende. Rigtig rart sted at komme.
Altid klar og forberedt.
Majbrith

KVINDE 56 ÅR

Hos KarmaByHenriette møder man varme, omsorgsfuld og forstående terapeut.
Gudrun

KVINDE 28 ÅR

Kan klart anbefale et forløb ved Henriette. Hun har en særlig evne til at sætte sig ind i andre menneskers situation og give en følelsen af at blive forstået. Hun er super behagelig at tale med og jeg er altid gået derfra med et lettet hjerte og ro i sindet.
Jelena

KVINDE 53 ÅR

Jeg føler mig rigtig godt tilpas hos Henriette, og selv efter få samtaler er jeg overbevist om, at Henriette er den rette til at hjælpe mig med mine udfordringer.
Jeanne

Mand 27 år

Super behagelig og snakke med. Har hjulpet mig utroligt meget. Kan varmt anbefale Henriette
Steffen

MAND 38 År

Henriette hjælper mig med at få åbnet for følelser som har været gemt væk i mange år. Hos hende føler jeg mig tryg og hun tager mig alvorlig.
Anonym

Kvinde 43 år 

Jeg ved ikke hvor jeg havde stået i dag, hvis det ikke var for Henriette. Mine varmeste anbefalinger gives.Jeg er en kvinde i den modne alder, som har mange fortidsspøgelser som jeg slås med. En mor, der drak og en masse mænd hun slæbte hjem. Jeg har været vred i mange år, har haft svært ved at finde min rette hylde og mærke efter hvordan jeg egentlig gik og havde det.  En veninde anbefalede mig at tage en samtale hos Henriette. Jeg følte mig lyttet på, provokeret, men mest af alt taget alvorligt med alle mine spøgelser. 
Vibeke

Mand 33 år

Jeg er pt sygemeldt pga. stress. Jeg har gået hos Henriette gennem noget tid. Jeg roder lidt rundt i tingene, men Henriette holder styr på det og husker fra gang til gang. Jeg vil anbefale alle et forløb hos Henriette.
Thomas

Kvinde 34 år

Jeg er bonusmor i en sammenbragt familie. Det ved alle, som har prøvet det, ikke er det nemmeste. Henriette har fået mig til at se på mine bonusbørn (tre styks) med kærlige øjne. De har jo ikke bedt om mig og mine regler. Jeg har udviklet en langt højere tolerance og forståelse overfor dem og faktisk også mine egne børns reaktioner. Man mærker tydelig at hun ved hvad hun taler om. 
Kom igang - det betaler sig.
Kristel

Pige 10 år

Vores 10-årige datter har i lang tid døjet med ikke at kunne sove/falde til ro om aftenen. Og i sidste ende sov hun kun og først, hvis en forældre gik i seng samtidig med hende.
Blot få samtaler hos Henriette har hjulpet hende på rette kurs og hun falder nu meget hurtigt I søvn. Vi anbefaler bestemt Henriette

Mand 39 år

Henriette har unique evne til møde mennesker i øjenhøjde, og hun mestrer at danne en meget personlig og tillidsvækkende relation som får en til at føle sig meget tryg, føle sig hørt og forstået, man føler hun virkelig interreserer sig for en og vil det bedste for en.
Man føler en lyst til at åbne sig og ventilerer ud om alt det man har samlet op i sin rygsæk igennem livet...
Hendes naturlige empastiske og nysgerrige væsen, motiverer en til at konfronterer, indse og ændre de adfærds og tanke mønstrer som man ubevidst rundt går og total dræner ens hjerne, krop og sjæl med...

Jeg kan på det varmeste anbefale Henriette...

Kim

Kvinde 23 år

Jeg havde et super forløb med Henriette!
Jeg har altid været meget skeptisk overfor terapi, men hun gjorde det til en behagelig oplevelse. Allerede fra start af følte jeg, at jeg kunne åbne op til hende, og hun fik mig til at genoverveje nogle tanker og følelser, som jeg ikke troede var vigtige.
Så kun den største anbefaling herfra, hun er tiden, pengene og tårerne værd!
Sebine

Kvinde 25 år

Psykoterapi ved Henriette kan uden tvivl anbefales, selv hvis du ikke har udfordringer i nuet men blot ønsker at udvikle dig og blive den bedste version af dig selv!

Jeg har gået i terapi hos Henriette siden marts 2021. Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg ville gennemgå sådan en stor udvikling på så kort tid. Jeg har tidligere været hos flere psykologer og psykoterapeuter, men ingen af dem har formået at gøre det som Henriette gør.

Allerede efter første session følte jeg, at en byrde blev løftet fra mine skuldre.

Ved hver session bliver man mødt af en sød og omsorgsfuld terapeut, der formår at få de aktuelle problematikker frem, selvom man ikke altid ved, hvad man skal sige. Man får arbejdet med de ting, der er svære i nuet, mens man samtidig får sat ord på de bagvedliggende årsager, som kan stamme helt tilbage fra barndommen.

Gasha


Ung kvinde 16 år

Hej Henriette Vi har fået dig anbefalet at nogle gode venner, hvis pige har gået hos dig. Vores datter ( 16 år) har været meget udfordret i forhold til hendes vennekreds og hendes rolle i den.
Vi har fået et datter som ser på sit liv og eget værd med helt andre øjne. Selvom om de ting I taler om er fortrolige har du også, uden ekstra betaling, givet dig tid til at tale med Vibes (anonymiseret navn) far og jeg, og givet os nogle tricks og tips, og hold da op hvor har du bare lyttet til vores frustrationer. Du er fantastisk Henriette. BH fra et par lettede forældre.

Ung kvinde 19 år

Jeg har gået hos dig siden marts i år, og jeg har fået så mange positive tilkendegivelser på, at jeg er blevet en bedre udgave af mig selv. Henriette du er klog og vis - og du er fleksibel. Du har bare fundet tid til mig, når mit behov har været der. Tak for det :) Jeg elsker at komme hos dig, og føler mig som et nyt og bedre menneske hver gang jeg går ud af din dør. Det er så afslappet at være hos dig og du er god til at få mig til at se andres perspektiv, noget jeg har haft vanskeligt ved. Bestil tid hos Henriette - hun har styr på hvad hun laver. Emma

Kvinde 28 år

Jeg er en kvinde på 28 år, mor til to børn i alderen 2 - 5 år. Det var min mor som hørte om dig, og det var såmænd også hende, der tog kontakt til dig. Jeg kunne ikke overskue det. Jeg har gået hos dig i to måneder nu.  Jeg er alene med mine børn, og ved ikke, hvor jeg skal finde penge til terapi. Jeg gør rent og har ikke den højeste løn i verden. Henriette du tilbød mig en rabat som jeg kan klare økonomisk, og du hjælper mig med at blive den mor jeg ønsker, at være for mine piger. Tak, tak, tak for dig.

Kvinde 63 år

Kære Henriette

Du er -og har været en uvurderlig hjælp og støtte. Jeg fik præcis den afklaring og indsigt, jeg havde så meget brug for, da knuden med børn og job skulle løsnes.

Jeg har nydt roen og prioriteret alene tiden – et kærligt selvvalg.

Tak – du har været en fantastisk støtte og hjælp. Nu lytter jeg til mig selv og siger til og fra, når jeg mærker hvilken vej jeg skal.

Kærlig hilsen Jette


Pige 12 år

Jeg kontaktede dig, fordi vores datter lider af angst. Du har formået at hjælpe hende så hun kan fungere sammen med sine klassekammerater og øvrige venner. Hun tør at stå ved hvem hun er og sige hvad hun mener. Hun deltager i sociale arrangementer. Hun kan håndtere sine anfald med de værktøjer, hun har fået hos dig, og hun bruger dem.
Du er så professionel og varm, og vores datter har været meget, meget glad og tryg i sit forløb hos dig. Vi siger tak for din sparring og dine indsigter.
Taknemmelige hilsner fra V's mor og far

Kvinde 33 år

Jeg bliver mødt af et smil, og et væsen, som udstråler ro, overskud, nærvær og styr-på-det. Lige fra starten af, har du formået at møde mig der hvor jeg er. Du husker og er opmærksom på, hvor du slap mig henne sidst, og følger op på det. Du er fantastisk god til at koble teori sammen med praksis, hvilket fungerer godt for mig. Du tager udgangspunkt i der hvor jeg er, og hjælper med at skabe et fokus hos mig, som jeg formår at implementere i min hverdag. Umiddelbart virker det som små skridt vi arbejder med, men netop fordi det er små skridt, så oplever jeg en succes med det, som gør, at vi nu er nået til de, for mig, lidt tungere emner. Du rummer mine følelser og signaler både med dit sprog og dit kropssprog, at du kan rumme dem, og at de er helt okay-at jeg er okay.

Camilla

Kvinde 26 år

Jeg kontaktede Henriette, fordi hun også tilbyder mindfulness, og hvor har det bare været et lærerigt og indsigtsfuldt forløb. Jeg har opnået ro og nærvær med øvelser og samtaler. Du er nærværende og autentisk.

Varmeste anbefaling herfra.
Helene


Kvinde 21 år

Samtalerne med Henriette er utroligt brugbare. Her kan jeg græde uden at føle mig akavet. Hun bruger tit modeller og tegninger, og det giver mig et overblik over de ting som jeg skal arbejde videre med til næste gang vi ses. Der er åbent til kl 21, og det gør at jeg kan passe min uddannelse uden at skulle tage fri.
Ida

Kvinde 31 år

Bare tak for dig :) 

Kram Olivia