Anbefalinger

Kvinde i VBAM forløb

Kontakt: 42202379

Kvinde i VBAM forløb

Kontakt: 42202379

Sammenbragt familie med 4 børn

Kontakt: 42202379

Kvinde med angst

Jeg har gået hos Henriette i et år på grund af en voldsom dødsangst og frygt for at miste mine kære. Hun har fået mig til at indse, at det som jeg ikke kan kontrollere, det hverken kan eller skal jeg bruge energi og kræfter på. Jeg har fået fjernet nogle meget tunge sten fra min rygsæk takket være Henriette. Jeg har fået en accept af mig selv. At jeg er den jeg er, med det jeg nu kan. Jeg har opnået en indre fred og ro i min kerne og fundet en sikkerhed i mig selv. Det er simpelthen det bedste jeg har gjort.

Kvinde V.B.A.M forløb

Tilbagemelding af dit forløb

Jeg har netop afsluttet seks måneders intensiv terapi hos Henriette. 90 minutter en gang om ugen.

Min mor var alkoholiker og voldelig, når hun var fuld. Jeg var ofte meget bange og har døjet meget med angst og depression i mit voksne liv. Henriette har lært mig årsagen til angsten og depressionen. Hun har lært mig at kende mig selv på ny. Hun har lært mig at sætte mig selv først. Især de sidste 6 uger er der sket rigtig meget i mit hoved i forhold til mit mindset, i forhold til mit syn på andre mennesker og min indstilling. Henriette udfordrer mig med sine spørgsmål og så er hun virkelig dygtig og empatisk. Jeg har kun tilbage at sige at den investering var det bedste jeg har gjort for mig selv. Tak for din hjælp.

Sammenbragt Par 

 

Anbefaling til Henriette

Det var faktisk min bonussøn på 12 år, som gik hos Henriette. Hun hjalp både ham og os med at få styr på vores noget ustrukturerede hverdag. Vi har et barn hver på 12 år og en til fælles på 3 år. Min bonussøns mor er død. Men det betyder ikke at vi ikke ramler sammen – for det gør vi.

Vi blev bare mødt af en sød, empatisk og medfølende kvinde, som ved virkelig meget om mennesker og livet sådan helt overordnet. Men hun ved f….også godt hvad hun taler om, når det handler om familiedynamikker og relationer. Min mand og jeg har først lært at tale sammen og være nysgerrige på den anden i stedet for at fare i flint og gå til modangreb efter vi er startet hos Henriette. Det er så befriende ikke at føle mig forkert over mine tanker og følelser. Min mand har det på samme måde. Vi føler os sat fri på en måde. ;)

Kvinde med depression

 

Hvem ka’ Henriette ka’

Du er seriøs min rednin. Jeg føler mig set og hørt og du tager mig alvorligt. Jeg har gået ved flere psykologer. men de har ikke kunnet hjælpe mig som du gør. Mine børn fortæller mig at jeg har ændret mig til det bedre. Det vil sige at de har en mor med mere overskud. Du belyser tingene fra flere vinkler og så er du meget behagelig at tale med. Jeg har ikke nemt ved at åbne mig, men det har jeg ingen problemer hos dig. Din klinik er super-behagelig at være i. Jeg vil anbefale dig til alle jeg kender.  

Kvinde 37 år

Jeg har prøvet mange forskellige slags terepi og forskellige coachsforløb – men ingen kan måle sig med Henriette.

Jeg er vokset op i en dysfunktionel familie, hvor min mor slog min bror og mig.

Jeg føler ikke at det er et arbejde for Henriette, for hun er så nærværende og menneskelig. Hun er god til at sætte ord på de tanker og følelser som jeg ikke selv forstår. Hun kommer med forslag til hvordan jeg kan takle bestemte situationer, helt ned til hvordan jeg skal kommunikerer. hvilket er noget som har været svært for mig gennem hele mit liv. Jeg har fået rigtig meget gå på mod til at leve mit liv sådan som jeg selv ønsker det. jeg har fået styr på mit liv og er så glad og lykkelig. Jeg kommer en gang hver måned fordi jeg geren vil holde fast i den gode udvikling. Tusind tak for din støtte og hjælp Henriette.

Kvinde 33 år

jeg tror det er 5 gang jeg har gået i terapi hos Henriette. hvor er det dejligt at have hende at snakke med i svære tider. meget omsorgsfuld og forstående menneske der kan guide mig igennem et angstanfald. og hun kommer med flere forskellige løsningsforslag til hvordan jeg kan håndter den situation jeg står i. efter samtalen var jeg stadigvæk påvirket men havde dog en mere rolig følelse af at det hele nok skal gå, igennem samtalerne oplevelses tingene nemmere af arbejde med da du giver mig flere løsninger eller retninger man kan vælge.

jeg vil helt sikkert anbefale dig til andre.


Kvinde 46 år

Hej Henriette Selvfølgelig vil jeg anbefale dig til ALLE som overvejer et terapiforløb. Du har rykket mine grænser som jeg aldrig troede kunne ske. Jeg er nyforelsket i min mand og han i mig. Jeg havde besluttet mig for skilsmisse da jeg startede hos dig. Men jeg skal da lige love for at du åbnede mine øjne for mit destruktive verdensbilled. Jeg var slet ikke klar over at jeg var så vred. og så borede du dybt og vi fandt frem til hvorfor jeg var så vred hele tiden. Du er en fantastisk og meget empatisk kvinde med en skøn humor. og så er du ikke bange for at gå rigtigt tæt på med dine spørgsmål. Du er min redning.
Kærlig hilsen Karin